Kapalı Spor Salonu’nda sona doğru

Kapalı Spor Salonu’nda sona doğruAK parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bir yandan seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, diğer yandan da İskenderun’a yapılan çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyor. Yapımı son aşamaya gelen Yeni Kapalı Spor Salonu’nun çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Karasayar, İlçe Gençlik Spor Müdürü Turgay Erdoğan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İki yıl önce temelini attıkları Kapalı Spor Salonu’nun bitme aşamasına geldiğini belirten Karasayar, “İskenderunlu gençlerimiz böyle bir tesisin ihtiyacını duyuyorlardı. Bu gençlerimize birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılan böylesine modern bir tesisi armağan edeceğimiz için çok gururluyuz. Daima gençlerimizin yanında olan AK Parti hükümeti olarak Kapalı Spor Salonumuz gibi daha nice eserleri bu ülkeye armağan ettik etmeye de devam edeceğiz” dedi.
Kapalı Spor Salonu’nun yapım çalışmalarıyla ilgili Güney TV’ye özel açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik Spor Müdürü Turgay Erdoğan da, “1500 kişi kapasiteli salonumuzun potaları geldi. Çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. İnanıyoruz ki; salonumuz ligler başlamadan açılmış olacaktır” görüşlerine yer verdi. Birinci Lige çıkan Antakya Belediyesi Bayan Basketbol takımının maçlarının burada oynanacağını hatırlatan Erdoğan, “Böylece Fenerbahçe, Galatasaray gibi güzide kulüplerimizi İskenderunlular izleme fırsatı bulacak. Bu takımlarımızın buraya gelmesinin esnaf için de olumlu katkı sağlayacak. İskenderun’umuza böyle muhteşem bir eser kazandırdıkları için tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.
Kapalı spor salonunu ziyareti çıkışında AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın yanına gelen Hülya Gökçe isimli vatandaş, milletvekili Karasayar’dan yardım talebinde bulundu. Çocuğunun engelli olduğunu söyleyen Gökçe, “Eşim polis memuru ama Osmaniye’de görev yapıyor. Ben çocuğumun tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum, tek sıkıntımız çocuğumun babasının burada olmaması” diyerek sıkıntısını dile getirdi. Karasayar’da engelli annesi Hülya Gökçe’ye elinden gelen yardımı yapacağını söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.