İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat

“Hakça Yönetim İçin Varız”

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fıratİskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, sektör ve oda üyelerinin sorunlarını dinlemek üzere bir kahvaltılı toplantı düzenledi.
3 M Garden’da bir araya gelen üyeler hem sorunlarını tartıştılar, hem de sohbet etme olanağı buldular. Basına kapalı olarak gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Oda üyelerinin, kuyumcu esnafının sorunlarının ve gündeme dair konuların masaya yatırıldığı öğrenildi.
Kuyumcu ve Saatçiler odası üyeleri ile esnafın katılımının oldukça yoğun olduğu toplantıda Oda’nın sevilen, babacan başkanı Uğur Fırat, öncelikle söz hakkını üyelere ve esnafa vererek onları tek tek dinledi.
Tüm üyelerin sorun ve beklentilerini dinledikten söz alan başkan Fırat, yaptığı duygu yüklü konuşmada özetle; “her sorunun saygı çerçevesinde, konuşarak ve doğru iletişimle çözüm bulabileceğini, adil ve hakça yönetim anlayışı içerisinde daha güçlü olunabileceğini, dayanışma ve güven içinde oluşan bu birliktelikten duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.
Fırat yaptığı açıklamada “Küçük, büyük demeden tüm esnaf camiasını kucaklamak, güç birliği oluşturarak herkese faydalı olmaktan dolayı mutlu oluyorum. Kişisel çıkarlarımızı bir kenara bırakıp, ben yerine biz demeyi toplum olarak öğrenmeliyiz. Birbirimize karşı saygı ve güven içerisinde, samimi ve açık yürekli oldukça sırtımız yere gelmez, kimse de mağdur olmaz. Bu güne kadar bu birlikteliği ilkelerimiz ve dürüstlüğümüzle sağlamaya çalıştık. Bundan sonra da bu güzel dayanışma ruhunu korumaya çalışacağız” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.