Köylerimizdeki güzellikleri görünce mutlu oluyoruz

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, geçtiğimiz hafta Pazar günü Arsuz ve köylerini ziyaret ettiler

Milletvekili Karasayar:
“Köylerimizdeki güzellikleri görünce mutlu oluyoruz”

Köylerimizdeki güzellikleri görünce mutlu oluyoruzSeçimlere az bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, geçtiğimiz hafta Pazar gününü Arsuz ve köylerini ziyarete ayırdı.
Milletvekili Karasayar beraberinde AK Parti milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, AK Parti ilçe Başkanı Musa Kurşun, belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte Arsuz’un köylerine yaptıkları ziyaretlere yenilerini eklediler.
Tam bir ekip ruhuyla hareket eden ve bu kenetlenmişlik halini seçim programlarına da yansıtan Orhan Karasayar ve Filiz Özçörekçi, AK Parti olarak hiç kimseyi ayırmadıkları mesajını verdiler.
Yoğun seçim programına ara vermeden ve hız kesmeden devam eden Karasayar ve Özçörekçi geçtiğimiz pazar günkü programlarında yedi köy ziyareti gerçekleştirerek taraflı tarafsız herkesin takdirini topladılar.
Sırasıyla Avcılarsuyu, Haymaseki, Tülek, Konacık, Tatarlı, Işıklı ve Kale köylerini ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Milletvekili adayı Özçörekçi’ye vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi seçim öncesi AK Partililerin yüzünü güldürdü.
Gittikleri her yerde coşkuyla karşılanan Orhan Karasayar ve Filiz Özçörekçi, “Yıllarca ihmal edilmiş insanımız için en güzel hizmet ‘Samimiyet’tir. 8,5 yıl gibi kısa bir zamanda Başbakanımızın liderliğinde köylümüze ve köylerimize hak ettiği değeri verdik” ifadelerini kullandılar.
Arsuz’a bağlı Konacık Köyü’nde, askerden yeni gelen bir genç için okutulan Mevlid törenine katılan Karasayar ve Özçörekçi köy ahalisinin bu sevincine ortak oldular.
Köy sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Karasayar ve Özçörekçi aynı zamanda önemli açıklamalarda da bulundular.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Geçmiş dönemlerle ilgili siyaset yapmak AK Parti’nin anlayışında yoktur. Ancak sormak istiyorum; Koalisyon hükümetleri bu ülkeye krizden, yoksulluktan, alın terine hak ettiği değeri vermemekten başka ne verdi?
Ülkemizi dar boğazın eşiğine getirip kaçtılar. Adeta bir enkaz olarak devrettikleri cennet vatanımızın her köşesi AK Parti ile canlanmaya başladı. Bu güzellikleri İskenderun’umuzun köylerini de gezdikçe görüp mutlu oluyoruz. Yağmur yağdığında çamurdan geçilmeyen yollarımızı parke taşlarla donattık. Nerdeyse köylerimizin tamamının içme ve sulama sularını getirdik. Sağlık ocaksız köy bırakmadık. Tüm bu hizmetleri sizlerden aldığımız güç ve yetki ile gerçekleştirdik ve ayrıca yıllarca tamamlanamayan Arsuz yolunu da bitme aşamasına getirdik” dedi.
Köylülerden büyük alkış alan Karasayar’ın yanı sıra özellikle köy hanımlarının ilgi odağı olan AK Parti milletvekili adayı Filiz Özçörekçi’de, “Kadınlarımız başımızın tacıdır. Bizler kadın olarak el birliğiyle gücümüzü her yerde gösteriyoruz. Hataylı kadınlar olarak artık gücümüzü meclis çatısı altında gösterme zamanında gelmiştir. Sizlerden biri olarak seçimlerde tüm desteğinizi bekliyorum” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.