Minik Filiz’e sahip çıkmak insanlık görevi

Hastalığına rağmen minik yüreğiyle hayata tutunmaya çalışan Filiz Korkmaz’a, aynı zamanda adaşı olan AK Parti Hatay Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi sahip çıktı:

“Minik Filiz’e sahip çıkmak insanlık görevi”

Minik Filiz’e sahip çıkmak insanlık göreviİskenderun’da yaşayan 10 yaşındaki ikinci sınıf öğrencisi Filiz Korkmaz, beynindeki tümör nedeniyle okuluna gidemiyor, sağ eliyle yemek yiyemiyor, arkadaşları gibi gülüp oynayamıyor. Güney TV ve gazetesinde yer verdiğimiz İskenderun Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi Filiz Korkmaz’ın içinde bulunduğu trajediye kayıtsız kalmayan AK Parti Hatay Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, adaşı minik Filiz’i evinde ziyaret etti.
Beynindeki tümör sürekli büyüyen ve bir an önce kesintisiz ışın tedavisi alması gereken minik Filiz Korkmaz, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Başbakan amca beni iyileştir. Bende arkadaşlarım gibi okuluma gitmek, oyun oynamak istiyorum” demişti. Beynindeki tümör dolayısıyla 1,5 ay önce sağ tarafı felç olan ve sağ gözü görmeyen minik Filiz Korkmaz, kendisini ziyarete gelerek destek olan AK Parti Hatay Milletvekili Filiz Özçörekçi’ye teşekkür etti. Minik yüreğiyle hayata tutunmaya çalışan Filiz’in yanında olduğunu ve Ankara’daki tedavi sürecinde elinden gelen tüm gayreti ortaya koyacağını söyleyen Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, “Minik yavrumuz Filiz Korkmaz’ın beynindeki tümör nedeniyle kanser teşhisi konulduğu, tümörün 14 cm’ye ulaştığını haber bülteninde öğrenince çok üzüldüm. Tıp artık ileri düzeyde. İnanıyorum ki minik yavrumuz Filiz alacağı tedavinin ardından arkadaşları gibi okuluna gidecek, koşup oynayacak. Tedavi sürecinde elimden gelen gayreti ortaya koyacağım. Bu insani bir görev. Buradan tüm iş dünyasına ve siyasetçilere sesleniyorum. Gelin, kızımız Filiz Korkmaz’a hep birlikte sahip çıkalım” dedi.
Anne Serap Korkmaz da, ziyaretinden ötürü AK Parti Hatay Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi’ye teşekkür ederek, “Tek isteğim kızımın eski sağlığına kavuşması. Filiz dışında evde iki yavrum daha var. Ailem bana sahip çıkmıyor. Umarım Başbakanımız, bölge milletvekillerimiz, hayırsever işadamlarımız bize sahip çıkar.” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.