Liman mutlaka çalışmalı

Liman mutlaka çalışmalıCHP Hatay milletvekili adayları ve ilçe yöneticileri Liman-İş Sendikası’nı ziyaret ederek, şube başkanı Hüseyin Gonca ile fikir alışverişinde bulundular. Gonca, limanın faaliyetleri hakkında CHP milletvekili adaylarına bilgiler verdi. CHP Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu, İskenderun’un ekonomik sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, limanın mutlak surette çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Milletvekili adaylarından Nihat Matkap da ziyarette söz alarak, “Bakanlık dönemimde de bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyor ve çözüm yolları arıyordum. Limana gerekli yatırımların bir an önce yapılması, konteyner terminalinin kurulması ve uluslar arası taşımacılığın geliştirilmesi için girişimlerde bulunulması gerekir” dedi. Ziyarete katılan CHP Hatay milletvekili aday adayı Bülent Akbay ise, limanın ve İskenderun ekonomisinin gelişmesi için CHP iktidarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.
CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu, Nihat Matkap, Yılmaz Şahutoğlu ve ilçe başkanı İbrahim Çolakoğlu, aday adayı avukat Bülent Akbay’da ziyarette hazır bulunarak, limanın özelleştirme sürecini değerlendirdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.