Pazar yerini kana bulayanlar yakalandı

Pazar yerini kana bulayanlar yakalandıİskenderun’da kurulan Perşembe Pazarı’nda geçtiğimiz hafta iki esnaf grubu arasında pazar yeri tartışması sonucu çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralanmıştı. Geçen hafta Barbaros Mahallesi üzerinde her hafta Perşembe günleri kurulmakta olan semt pazarında tartışma meydana gelmişti. Yol ortasına kurulan pazar yerinde sebze-meyve satışı yapmakta olan iki grup esnaf arasında çıkan kavgada silahlar konuşmuş, tabanca ve pompalı tüfek kullanılan kavgada üç esnaf ile alışverişe gelmekte olan dört vatandaş çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.
Yaşanan bu kavganın ardından olaya karıştıkları iddia edilen kişiler asayiş ekipleri tarafından her yerde aranmaya başlandı. İskenderun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş şube ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde pazarda kavgaya karışan ve silah sıktıkları iddia edilen Ramazan Ö., Ayhan Ö. ve Veysel Ö. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulama sonrasında İskenderun Adliyesi’ne çıkartılacak olan şüphelilerin yakınları ise görüntü almak isteyen basın mensuplarının önüne geçerek ilginç bir yolu seçti. Emniyet binasından çıkarılarak polis aracına bindirilmeye çalışılan şüphelilerin yakını sanılan bir bayan ceketini çıkartarak, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Önceki İçerikÇiftçilerimiz her şeyimiz
Sonraki İçerikFuat Tosyalı Yılın Sanayici Starı!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.