İstikrarın sürmesi her insanımıza fayda sağlayacak

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:

İstikrarın sürmesi her insanımıza fayda sağlayacakAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, dün İskenderun’da ülke ekonomisine katkı veren, insanlarımıza istihdam sağlayan iş adamlarımıza konuk oldu. Karasayar, önümüzdeki süreçte hükümetin iş adamlarımızın önünü açmak daha çok gayret sarf edeceğini belirtti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, dün gün içinde ilk olarak Dörtyol Ömür Süt Ürünleri’ni ziyaret etti. Karasayar ve beraberindeki heyeti, Dörtyol Ömür Süt Ürünleri sahibi Cengiz Oran karşıladı. Sıcak ve samimi sohbet ortamında geçen ziyarette Oran, Milletvekili Karasayar’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Oran, 12 Haziran’daki seçimlerin ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini dileyerek Milletvekili Karasayar’a çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, Dörtyol Ömür Süt Ürünleri’nin artık bölgemizde marka olduğunu, dolayısıyla işsiz insanlarımıza da iş sunabilmek için bir kapı olduğunu kaydetti. Karasayar, limanın açılmasıyla birlikte bu bölgedeki hareketliliğin daha da artacağını dile getirdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın ikinci durağı Güney San Gübre Fabrikası oldu. AK Parti heyetini burada Güney San Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çiftçi karşıladı. Ziyaretin kendisini onurlandırdığını kaydeden Çiftçi, kendisinin de AK Parti Islahiye ilçe teşkilatının kurucularından olduğunu mutlulukla ifade etti. AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu güne kadar Türkiye’nin her aşamada ilerlediğini belirten Güney San Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çiftçi, 12 Haziran seçimlerinin de bu nokta da çok önem taşıdığını kaydetti ve Milletvekili Karasayar’a çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, kendilerine gösterilen bu nezaket ve örnek misafirperverlikten dolayı Ahmet Çiftçi’ye teşekkür etti. Tek hedeflerinin bu ülkedeki insanların rahat ve huzurlu yaşamasını sağlamak olduğunu belirten Milletvekili Karasayar, Güney San Gübre’ye kente sunduğu kazanımlardan dolayı kutladı ve başarılı çalışmalarının devamını diledi. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve belediye meclis üyeleri, daha sonra Fil Filtre’ye konuk oldu. Fil Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Çirkin ve genel müdür Can Teymur’un karşıladığı Milletvekili Karasayar, fabrikada çalışan her işçiyle tek tek tokalaşarak halini hatırını sordu. Fil Filtre Genel Müdürü Can Teymur, 12 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dilerken, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın milletvekilliği döneminde İskenderun’a çok önemli hizmetler kazandırdığının altını çizdi. Karasayar’ın bu başarılı çalışmalarının önümüzdeki dönemde de sürmesinin tek arzuları olduğunu kaydeden Teymur, ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti. Milletvekili Karasayar ise, 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Türkiye’deki istikrarın sürmesi için AK Parti’nin yine tek başına iktidara gelmesinin şart olduğunu belirtti. Bu istikrarın ülkedeki her bireyin yararına olduğunu ileri süren AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, işçilere canla başla çalıştıkları için teşekkür etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, sabah saatlerinde ise, İlköğretim okulları tarafından düzenlenen ve onların el emeğinin sergilendiği Aile Çay Bahçesi’ndeki stantları gezerken öğrencilerle de tek tek sohbet etti. İlköğretim okulu öğrencileri ise, Milletvekili Karasayar’a yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

Önceki İçerikGün ‘Beyaz Melekler’in coşkusuyla aydınlandı
Sonraki İçerikMuhalefet oy avcılığı peşinde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.