Sanayicilerimiz yurtdışında saygınlık kazandı

Milletvekili Karasayar:

“Hükümetimiz döneminde sanayicilerimiz yurtdışında saygınlık kazandı”

Sanayicilerimiz yurtdışında saygınlık kazandıAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim ziyaretlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Milletvekili Karasayar, dünkü gündemini sanayicilere ayırdı. Güven Makine’ye konuk olan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, hükümet olarak her zaman sanayicilerimizin yanlarında olduklarını söyledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili ve Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette sanayicilerimizin bu ülkenin lokomotifi olduğunu belirtti. AK Parti hükümeti döneminde sanayicilerimizin artık yurt dışında bir saygınlık kazandığını kaydeden Milletvekili Karasayar, “Bütün imkânlarımızı sanayicilerimizin önünü açmak için kullanıyoruz. Sanayicilerimiz ne kadar çok ihracat yaparlarsa, bu ülke o kadar çok kalkınır ve işsizlikte azalır. Amacımız ülke insanımızı mutlu edip refah seviyesini yükseltmektir. İnşallah 12 Haziran’daki seçimlerin ardından yeniden AK Parti iktidarıyla ülkemiz ekonomisi en güçlü ülkeler arasında yerini alacaktır. Bu çok zor değil, el birliğiyle Türkiye’mizi yüksek medeniyetler seviyesine ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.
Güven Makine sahibi Cemil Kirmit ise, ziyaretin kendilerini onurlandırdığını söyledi. Ülkemize ve bölgemize hizmet için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydeden Kirmit, Milletvekili Karasayar’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki AK Parti heyeti Güven Makine’nin ardından Ekinciler’e konuk oldu. Karasayar’ı burada Ekinciler Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ile yönetim kurulu üyesi Recep Ekinci karşıladı.
Milletvekili Karasayar, Ekinciler’in ülkemiz ve bölgemiz için önemli bir yer teşkil ettiğini kaydetti. Her zaman ülkenin kalkınması için çalışan insanların hükümet olarak yanlarında olduklarını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ekinciler yönetimine ülkemiz ve bölgemiz gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ise, bu ziyaretten dolayı son derece mutluluk duyduklarını belirtti. Amaçlarının ülkemiz ekonomisine katkı ve istihdam olduğunu ifade eden Ekinci, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a başarılar diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.