CHP Milletvekili adayı Dudu, esnafla bir arada

CHP Milletvekili adayı Dudu, esnafla bir aradaCHP Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu, yoğun çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dudu, bugün ilçe yönetimi ile birlikte Kuyumcu esnafını ziyaret etti. Kuyumcu esnafıyla tek tek tokalaşarak hayırlı işler dileyen CHP Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu’ya esnaflarda yoğun ilgi gösterdi.
CHP Hatay Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu, seçim çalışmaları kapsamında bugün gününü esnaflara ayırdı. Ulucami ve şehit Pamir caddelerini tek tek dolaşan milletvekili adayı Mevlüt Dudu, onlara hayırlı işler dileyip 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde destek vermelerini istedi. Dudu, ziyaretleri sırasında CHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu ile birlikte parti ilçe yönetimi de eşlik etti.
Kuyumcu esnafına da konuk olan CHP Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu, burada yaptığı açıklamasında, “Seçime yaklaşık 1 ay gibi bir süre kaldı. Bu kapsamda zaten yoğun olan programımızı daha arttırdık. Kuyumcu esnafımız kent için önemli yer teşkil eden esnaf grubumuzdur. Onların sorun ve sıkıntılarını çözmeye talibiz. İnşallah 12 Haziran’da CHP iktidarıyla ülkenin tüm sorun ve sıkıntıları son bulacaktır” diye konuştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.