İskenderun’un ticaret hacmi genişliyor

Milletvekili Karasayar, limanın özelleştirilmesi ve özel sektör yatırımlarının artması dolayısıyla İskenderun’un ticari potansiyelinin her geçen gün arttığını belirtti ve ekledi:

“İskenderun’un ticaret hacmi genişliyor”

İskenderun’un ticaret hacmi genişliyorAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Karasayar, şehrimizin kalkınması için Ticaret Borsası’nın önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yoğun tempo içinde çalışmalarına devam eden Milletvekili Karasayar, dün gün içerisinde İskenderun Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, yetkililer ile görüştü. Milletvekili Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, belediye meclis üyeleri ve parti ilçe teşkilat yöneticilerini, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten memnunluk duyduklarını belirten İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, odanın çalışmaları ile ilgili AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a bilgiler verdi. İşlerinin son zamanlarda iyi gittiğini kaydeden Vayısoğlu, faaliyet alanların da bahsederek, işlerin yoğun olmasını ülkenin istikrarına bağladı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, Ticaret Borsası’nın İskenderun’da önemli bir yer teşkil ettiğini belirtti. Borsanın kalkınmanın öncüsü olduğunu kaydeden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ülkede iyi giden istikrardan herkesin nasiplendiğini, böyle olduğu taktirde hem bölgemizin hem de ülkemizin hız kesmeden büyümeye devam edeceğini kaydetti. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, gün içinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na (İTSO) konuk oldu. AK Parti heyetini burada İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay karşıladı. Ziyaretten onur duyduklarını belirten Binbay, ülkenin gidişatından ve AK Parti’nin izlediği dış politikadan memnun olduklarını ifade etti. AK Parti hükümeti döneminde komşu ülkelerimizle de diyalogların ve dostlukların arttığını belirten İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay, Milletvekili Karasayar’a bölgemize yaptıkları hizmetlerden dolayı da teşekkür etti. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemizde istikrarın sürmesi adına çok önemli olduğunu belirten AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın da kentimizin öncü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu, dolayısıyla bölgemize önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydetti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.