Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne ziyaret

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne ziyaret12 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren MHP milletvekili adayları, İskenderun ilçe teşkilatı ile birlikte İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret ettiler. Ziyarete MHP Hatay milletvekili adayları İsmail Hakkı Yücel, Canan Gencer ve İlçe Başkanı İbrahim Gül katıldı. Milletvekili adaylarından İsmail Hakkı Yücel, yaptığı açıklamasında, “Bu ülkenin birer evlatlarıyız. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için önemli değerlerdir. Yapılacak olan genel seçimlerde iktidara gelmemiz durumunda şehit ailelerine gereken tüm destek sağlanacaktır. Şehit yakınlarının sorunları bizim sorunlarımız”dedi.
İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu da yaptığı konuşmasında, “Tüm partilere başarılar diliyorum. Derneğimize yapılan bu tür ziyaretler bizleri mutlu ediyor. Sorunlarımızla yeterince ilgileniliyor mu, bu tartışılır. Şehit ailelerinin kardeşi var, ağabeyi var. Ama kimse onların yüzüne bile bakmıyor”ifadesinde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.