Milletvekili Karasayar Belen’e çıkarma yaptı

Milletvekili Karasayar Belen’e çıkarma yaptıAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Milletvekili Karasayar’ın dünkü seçim durağı Belen oldu. Belen’de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Karasayar ve beraberindeki heyete Belenliler yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili Karasayar ve kurmayları, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye çıkarma yaptılar. Milletvekili Karasayar, yoğun programı çerçevesinde Belen Kaymakamlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Belen Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı amacıyla açtığı kermesin de açılışını gerçekleştiren Karasayar, ilçedeki esnafı tek tek dolaşarak ‘hayırlı işler’ diledi.
Milletvekili Karasayar’ın yoğun programının bir diğer durağı Belen Müftülüğü oldu. Belen Müftüsü Hüseyin Hazırlar, cami inşaatında kendilerine destek veren Milletvekili Orhan Karasayar’a ve Tosyalı Holding yetkililerine teşekkür etti. Müftülük ziyaretinin ardından Milletvekili Karasayar ve beraberindekilerin son durağı Belen Nüfus Müdürlüğü oldu. 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde Belen Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz’den bilgiler alan Karasayar, İskenderun’da Nüfus Müdürlüğü’nün yeni yerinde hizmet verdiğini hatırlatıp, T.C. kimlik numarası olmayan vatandaşları seçimler dolayısıyla nüfus cüzdanlarını bir an önce değiştirmeleri konusunda uyardı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.