Ses sistemi kurmak aklınıza gelmedi mi?

Ses sistemi kurmak aklınıza gelmedi mi?İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul öncesi eğitim şenliği güzel umutlarla başlamıştı. Bürokrasi sisteminin devreye girmesi güzelim töreni resmen gölgeledi.
Sabah saatlerinde birbirinden güzel kıyafetlerini giyen yüzlerce minik çocuk, Atatürk Anıt Alanı’na gelerek törenin başlamasını bekledi. Burada gerçekleştirilecek olan tören için minikler beklemeye koyulurken, bir de bakıldı ki ses sistemi kurulu değil. Dakikalarca sıcağın altında kavrulan minik çocuklar ses sisteminin düzeltilmesini ve programın bir an önce başlatılmasını bekliyordu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri devreye girdi. Ses sistemi belediye tarafından hemen kuruldu. Kaymakam Ali İhsan Su’nun gelmesiyle başlayan programın ilerleyen dakikalarında sıcağa fazla dayanamayan bir bayan baygınlık geçirdi. Bu durum karşısında hemen ambulans baygınlık geçiren bayanın yanına gelerek yerde yatan kadını alıp hastaneye kaldırdı. Yerde baygınlık geçiren bayanı gören minik çocuklar ise ağlayarak öğretmenlerine sarıldı.

Önceki İçerikEkonomik büyümeden esnaf pay alamıyor
Sonraki İçerikKemal Kılıçdaroğlu Hatay’a geliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.