Milletvekili Karasayar her yerde ilgiyle karşılanıyor

Milletvekili Karasayar her yerde ilgiyle karşılanıyorAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler nedeniyle çalışmalarına yoğun ve sıkı bir gündemle devam ediyor. Milletvekili Karasayar, dün ilk olarak İskenderun Körfez Taşımacılık Kooperatifi’ne konuk olarak, şoför esnafıyla bir araya geldi.
12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte parti ilçe teşkilatı seri ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. AK Parti heyeti dün gündemine şoför esnafını da alıp ilk olarak Körfez Taşımacılık Kooperatifi’ni ziyaret etti. Milletvekili Karasayar ve AK Parti heyetini başkan Hüseyin Yaşin ve şoför esnafı karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Hüseyin Yaşin, Milletvekili Karasayar’a kente verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, her zaman destekçisi olacaklarını belirtti. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, tüm amaç ve gayelerinin bu halka hizmet olduğunu belirttiği konuşmasında, her zaman vatandaşların rahatı ve huzuru için mücadele ettiklerini vurguladı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki heyet daha sonra İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’a makamında konuk oldular. Başsavcı Ercan, ziyaretten onur duyduğunu belirtirken şehrin trafik sorununun bir an önce çözümlenmesi gerektiğini vurguladı. Milletvekili Karasayar ve İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, ülkenin genel durumu ile ilgili konuları ele aldılar.
İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ardından Milletvekili Karayasar ile birlikte AK Parti teşkilatı, Barbaros Mahallesi Muhtarı Sabahattin Taşkan’a konuk oldular. Muhtar Taşkan, konuklarını evinde ağırlarken, bu ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Ziyarette konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, kentin öncelikli ihtiyaçlarını hükümet nezdinde tamamladıklarını, bu hizmetlerin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini ifade etti. Karasayar, “Başbakanımız önderliğinde hükümetimiz, Türkiye’nin kalkınması için çaba sarf ediyor. Tabii bu süreçte bizlere en büyük destek halkımızdan geliyor. Halkımızın bize olan güveni neticesinde bizlerde onların bu güvenine layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Kısacacı laf değil, icraat yapıyoruz. İşte görüyorsunuz, İskenderun’umuz yeni yatırımlarla birlikte çağ atladı. İnşallah 12 Haziran’da da bu hizmetlerin devamı için sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, çalışmalarına gün içinde ara vermeden devam ettiği ziyaretlerde Yeni PTT binasına da giderek, burada hem çalışanların gönüllerini aldı, hem de İskenderun PTT Müdürü Ergün Gözüküçük ve müdür vekilinden binanın işleyişi hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Karasayar’ı karşısında gören PTT çalışanlarının memnuniyetleri göze çarparken, Karasayar ise eksikliklerin giderilmesi konusunda çaba ve gayret sarf edeceğini kaydetti.
Bu arada İskenderun PTT Müdürü Ergün Gözüküçük ise, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a bu binanın yapımında ve kente kazandırılmasında gösterdiği emekten dolayı teşekkür etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.