Kıratın Süvarileri’nden Güney Medya’ya ziyaret

Kıratın Süvarileri’nden Güney Medya’ya ziyaretDYP Hatay Milletvekili adayları Av. Maruf Kaymaz, Erdal Korkmaz, Bedrettin Tunç ve İzzettin Tunçer, Güney Medya Grubu’nu ziyaret ettiler. Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar’la bir süre sohbet eden “Kıratın Süvarileri”, 12 Haziran genel seçimlerinde DYP’nin mutlaka barajı aşacağını söylediler. Ziyarette DYP’nin seçim beyannamesi üzerine açıklamalarda bulunan Hatay Milletvekili adayı Av. Maruf Kaymaz, “Engelli vatandaşlar ile şehit ve gazi aileleri DYP iktidarı döneminde elektrik-su parası ödemeyecek, bankalardan daha ucuz kredi kullanacak. Belediye ve imar kanunlarında yapılacak düzenleme ile hane halkı içerisinde şehit, gazi veya engelli bir vatandaşımızın olması durumunda, bu hane halkından elektrik, su, çevre temizlik vergisi ve ÖTV gibi bedeller alınmayacak. Bankacılık Kanunu’nda yapılacak düzenleme ile diğer vatandaşlardan daha düşük faiz oranı ile kredi kullanabilecekler. Türkiye’de şu an 140 civarında üniversite mevcut. Bunların 70’i DYP iktidarları döneminde yapılmıştır. Hiç masraf yapmadan sadece kanuni bir düzenlemeyle bu sayıyı 280’e çıkarmak mümkündür. Üniversite kurulmasını kolaylaştırıp teşvik edeceğiz. Yurt dışında paralı okuyan binlerce Türk ve yabancı öğrenciyi Türk üniversitelerine aynı imkanlarla alacağız. Gençlerin, anne ve babaların kabusu olan üniversite stresini sonlandıracağız”diye konuştu.
Güney Medya Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar da, tüm partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, DYP adaylarına başarılar diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.