İskenderunspor Yozgat’a bileniyor

İskenderunspor Yozgat’a bileniyorSpor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden İskenderunspor, Pazar günü kendi evinde grupta kalma mücadelesi veren Yozgatspor’u ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren İskenderunspor çalışmalarını yan sahada gerçekleştiriyor. Teknik heyet gözetiminde çalışmalarını sürdüren İskenderunspor’da bazı futbolcuların ayrılması dikkat çekerken, genç futbolculara ise forma şansı veriliyor. Önce Arafat Tarhan, sonra kaleci Çetin ile yollarını ayıran İskenderunspor şimdi de Mehmet Can ve kiralık olarak gelen Şahin ile yollarını ayırdı.
Çalışmalarla ilgili haber ekibimize açıklama yapan teknik sorumlu Ender Traş, “Çalışmalarımız ortada. Geçtiğimiz hafta Ankara’da galip gelen takım, bu hafta kendi evinde düşmemek için grupta mücadele veren Yozgatspor’u ağırlayacak. Hiç kimsenin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız ve kalan dört maçımızı alarak en iyi yerde maçlarımızı tamamlayacağız”diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.