CHP’li adaylardan Payas çıkarması

CHP’li adaylardan Payas çıkarmasıCHP Hatay milletvekili adayları Mevlüt Dudu ve Ali Oğuz, Payas beldesinde esnafları gezerek sorunları dinledi. Payas esnafını tek tek gezen ve sorunlarını dinleyen CHP milletvekili adayları ve partililer, 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP’yi iktidara taşımak için el birliği ile hareket edeceklerini vurguladılar. Payas esnafından da yoğun ilgi gören milletvekili adayları, esnafın sıkıntılarını Meclis’e taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını belirterek esnafa sahip çıktılar. CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu, yaptığı açıklamasında esnafın bitme noktasına geldiğini belirterek, “Esnaf piyasaların can damarıdır. Eğer piyasada esnaf iş yapamıyorsa ekonomide çarklar durmuş demektir. Bugün işyeri açan bir esnaf ağır vergi yükleri, Bağ-Kur primlerinin altında ezilmektedir. Önce esnafı mağdur edip sonrada düşük faizli kredi imkanları sunmanın esnafa bir getirisi yoktur. CHP iktidarı döneminde toplumun her kesimi gibi esnaflarımız da rahat bir nefes alacak, vergi oranları ve çeşitleri azaltılacaktır” diye konuştu.
Bir başka CHP Hatay milletvekili adayı Ali Oğuz ise, CHP’yi iktidara taşımak için el birliği ile hareket ederek seçim süresince çalışmalara devam edeceklerini vurgulayarak, “Aday listeleri açıklanmadan önce halkımıza bir söz vermiştim. Demiştim ki, listenin kaçıncı sırasında olursam olayım sanki 1. sırada yer almışım gibi hareket ederek seçim çalışmalarımı yüksek tempoda sürdüreceğim. 13 Haziran sabahı Türkiye tarihinde CHP’nin iktidar olduğu yepyeni bir sayfa açılacaktır”şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.