Otomobil içinde kurşun yağmuruna tuttu!

Kanlı tartışma: 2 ölü!

Otomobil içinde kurşun yağmuruna tuttu!İskenderun’a bağlı Nardüzü beldesinde otomobil içinde tartışan üç kişi arasında çıkan kavgada arka koltukta oturan kişi öndeki iki kişiyi kurşun yağmuruna tuttu.
Alınan bilgiye göre olay İskenderun’a bağlı Nardüzü beldesinde meydana geldi. Şehit er Ali Türkmen Caddesi üzerinde tenha bir yerde 31 UP 428 plakalı otomobil içinde yaşanan olayda Necmettin Özgür Altan(31), Fevzi Durna(34) ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişi arasında çıkan tartışma neticesinde arka koltukta oturan zanlı ön koltukta oturan Durna ve Altan’a kurşun yağdırdı. Kafalarından ve vücutlarının değişik yerlerinden yaralanan şahıslardan Altan çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesinde Fevzi Durna ise olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olay yerinde yaptığı araştırmada çok sayıda boş kovan, senet ve bir adet pompalı tüfek ele geçirdi. Cinayete kurban giden kişilerin Dörtyol ilçesi Payas beldesinde ikamet ettikleri belirlenirken cinayeti işleyen kişinin kim olduğu ve Nardüzü beldesinde neden bir araya geldikleri araştırılıyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.