Milletvekili Karasayar’a kurbanlı karşılama

Milletvekili Karasayar’a kurbanlı karşılamaAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belen ilçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Belen ilçe binası önünde toplanan partililer Milletvekili Karasayar, İlçe Başkanı Kurşun ve ilçe yönetim kurulu üyelerini kurban keserek karşıladılar.
AK Parti Belen İlçe Başkanı Nihat Dağlı ve partililerle tek tek kucaklaşan Milletvekili Karasayar, 12 Haziran seçimlerine kadar sıkı bir şekilde hazırlanmak için yollara düştüklerini belirtirken, partililer de Milletvekili Karasayar’a destek verdiler. Belen İlçe Başkanı Nihat Dağlı ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “12 Haziran genel seçimlerinde partimiz 23.ncü dönem milletvekilimiz Orhan Karasayar’la devam kararı almıştır. Biz Belen’lileri ve Belen ilçe teşkilatını partimizin almış olduğu bu karar memnun etmiştir. 12 Eylül referandumunda partimizin Belen’de aldığı oy oranı yüzde 60, 12 Haziran genel seçimlerinde ise bu oranı daha da yükseklere çıkaracağımıza inanıyoruz. Böylece Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay ve Belen ilçemizde de partimizi iktidara taşımak için çaba sarf edeceğiz” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, halka hizmet için yola çıktıklarını belirterek, “Halkımızın teveccühü ve partimizin de yeniden aday göstermesi ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. ‘Durmak yok yola devam’ sloganı ile Hatay’ı karış karış dolaşarak halkımıza hizmet noktasında elimizden ne geliyorsa ortaya koyacağız. Yeni dönemde yepyeni projeleri Hatay’a kazandıracağız” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.