CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu, coşkuyla karşılandı

CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu, coşkuyla karşılandıCHP’nin Hatay milletvekili adayları, kentte coşkuyla karşılandı. Hafta başında aday listelerinin açıklanmasının ardından dün Hatay’a dönen adayları, Erzin otoban turnikelerinden yüzlerce partili coşkuyla karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Coşkunun ve sevincin hakim olduğu karşılama töreninde partililer CHP Hatay milletvekili adayları Mevlüt Dudu ve Mehmet Ali Ediboğlu’nu bağırlarına bastılar. Karşılama töreninin ardından adaylar ilk olarak Erzin kent merkezinde halkı selamlarken, halkta adaylara yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Oldukça sevinçli ve mutlu görünen CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu eşi Suzan Dudu ile birlikte bu sevinç ve heyecanını halkla paylaştılar. Şehir turunun ardından seçim otobüsünün üzerine çıkan adaylar burada kısa birer konuşma yaptılar. İlk olarak konuşan CHP Hatay 1. milletvekili adayı Mehmet Ali Ediboğlu, CHP’nin Hatay’da olduğu gibi Türkiye’de de birinci parti çıkacağını söyledi. CHP’nin sürekli projeler ürettiğini kaydeden Ediboğlu, iktidarın bu projeler karşısında öfkelendiğini dile getirdi. CHP iktidarında dolar milyarderlerinin olmayacağını ileri süren CHP Hatay 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Ali Ediboğlu, CHP iktidarıyla artık sokaklarda bir tane bile aç insanın olmayacağının sözünü verdi. Daha sonra alkışlar eşliğinde mikrofonu alan CHP Hatay 2. sıra milletvekili adayı Mevlüt Dudu, 12 Haziran’da CHP’de oy patlaması yaşanacağını, bunun sonucunda da genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan koltuğuna oturacağını belirti. Konuşmasında Nisan aylarının kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Dudu, portakalın Anavatanı Erzin’deki portakal çiçeği kokusunun kendisine ayrı bir mutluluk kattığını, ayrıca Nisan ayında CHP iktidarının fitilini Erzin’den ateşlediklerini ifade etti. CHP Hatay milletvekili aday adayları daha sonra hep birlikte konvoylar eşliğinde bölgede tur atarak halkı selamlarken, ikinci durak olan Dörtyol’a geçtiler. Burada ilk olarak CHP Dörtyol İlçe Teşkilat binasına çıkan CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu, ilçe başkanı İhsan Dağlıoğlu ile görüştüler ve daha sonra seçim otobüsünün üstünden halka hitap ettiler. Burada yine ilk olarak konuşan CHP Hatay 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Ali Ediboğlu, tüm Dörtyol halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, daha sonra söz alan CHP Hatay 2. sıra milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu ise, doğup büyüdüğü yer olan Dörtyol’dan milletvekili adayı olmasının kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Tüm imkân ve gayretlerini bundan sonra CHP iktidara taşımak olduğunu ileri süren Dudu, halkla birlikte halkın iktidarını kuracaklarını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından adaylar hep birlikte Payas’a geçerek şehir turu atıp halkı selamladılar. Halkın da sevgi gösterisinde bulunduğu adaylar daha sonra İskenderun’a gelerek CHP İlçe Teşkilatı önünde partililerle kucaklaştılar. CHP’liler başta CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu olmak üzere diğer tüm adaylara yoğun sevgi gösterisinde bulunlar. Tek tek vatandaşlarla kucaklaşan Avukat Mevlüt Dudu’nun zaman zaman duygulu anlar yaşadığı gözlemlendi.

Önceki İçerikÇelik-İş Sendikası önünde eylem
Sonraki İçerikMilletvekili Karasayar’a kurbanlı karşılama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.