İDÇspor, Bandırma’ya iki dakikada teslim oldu: 2-0

İDÇspor, Bandırma’ya iki dakikada teslim oldu: 2-0Karşılaşmaya 12 eksik ile çıkan İskenderun Demirçelikspor maça şu onbir ile başladı.. Ömer, Umut, Hakkan, Gökhan, Ümit, Şamil, Emre, Serdar, Hüseyin, Cem, M.Akın.
İskenderun Demir Çelik Spor deplasmanda konuk olduğu Bandırma Spor’ a 3 ve 5. dakikalarda yediği goller ile 2-0 mağlup oldu.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grubunda playoff mücadelesi veren İskenderun Demir Çelik Spor Bandırmaspor deplasmanında ilk 5 dakikada teslim oldu. Maça iyi başlayan ev sahibi ekip Bandırma Spor adeta İskenderun Demir Çelikspor kalesini ablukaya aldı. İskenderun Demirçelikspor defansına zor anlar yaşatan Bandırma Spor karşılaşmanın 3.dakikasında Fatih’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.
Kalesinde gördüğü bu erken gol ile kendine gelemeyen İskenderun Demirçelik Spor, 2 dakika sonra ani gelişen Bandırma Spor atağında Mustafa’nın golüyle sarsıldı. 2-0.
İlk yarıda her iki takımın karşılıklı atakları sonuç vermeyince ilk yarı bu skor ile sona erdi. Karşılaşmanın 2.yarısı İskenderun DÇ Spor’ un atışı ile başladı, İkinci yarının başlama düdüğünden itibaren ev sahibi ekip atakları İskenderun kalesinde zor anlar yaşatmaya devam etti. Bandırma Spor’un maçın genelinde daha baskılı oynadığı karşılaşmada geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca İskenderun Demir Çelik Spor, Bandırma Spor’a 2-0 mağlup oldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.