Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Belli Oldu

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Belli Oldu İskenderun HABER farkıyla

1- Sadullah Ergin

2- Orhan Karasayar

3- Mehmet Ontürk

4- Adem Yeşildağ

5- Hacı Bayram Türkoğlu

6- Filiz Özçörekçi

7- Fevzi Şanverdi

8- Mehmet Saruhan

9- Abdülkerim Güven

10- Hür Emre Önal

Hatay’ın siyasi ve ekonomik kalkınmasına yön verecek en doğru tercihi AK Parti kullandı.
Açıklanan milletvekili listesine ‘güven veriyor’ vurgusu yapılırken, net bir görüş ortaya kondu:

Muhteşem sıralama!

Günlerdir heyecanla beklenen Hatay milletvekili aday listesi açıklandı.
AK Parti, muhteşem bir sıralamayla bölgemiz vatandaşlarından tam not aldı. Hatay’a kazandırılan yatırımlar, istikrarın simgesi olurken, ekonomik açıdan yaşanan gelişmeler listedeki isimlere güveni daha da arttırdı. AK Parti Hatay milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in liste başı olmasının bölgeye güç vermesi beklenirken, 2. sıradan listeye giren Orhan Karasayar’ın İskenderun’daki yatırımlara katkısı dikkatlerden kaçmadı. Adaylığına kesin gözüyle bakılan ve temayül yoklamasından 2. sırada çıkan Mehmet Öntürk Kırıkhan’dan aday olarak seçmenin takdirini toplarken, AK Parti Hatay İl Eski Başkanı Adem Yeşildağ ise, 4. sıradan yer buldu. Yeşildağ’ın listeye girmesi sürpriz olmadı. Çünkü Yeşildağ, yoğun bir çalışma temposuyla partinin bayrağını yükseklere taşıdı. 5. sıradan yer bulan MHP’nin Dörtyol eski belediye başkanlarından Hacı Bayram Türkoğlu’nun kendi bölgesinde sevilen bir sima olduğu ve partinin oy potansiyelini yükselteceği vurgulanıyor. Çalışkanlığı ile dikkat çeken listenin kadın adayı Filiz Özçörekçi’nin 6. sırada olması çok çalışacağının göstergesi oldu. Öte yandan AK Parti Hatay milletvekili Mustafa Öztürk, 12 Haziran genel seçimlerinde Bursa’dan 2. sıra milletvekili adayı oldu.

HERŞEY HATAY İÇİN
Diğer partilerde listeye giremeyenler adaylıktan çekilirken, AK Parti’de ise birlik ve beraberlik çağrısı vardı. Bir bütün halinde listeye giremeyen aday adayları ‘Şimdi Hatay için el ele verme zamanı’ diyerek partilerine olan bağlılıklarını bir kez daha ortaya koydular. Aday adayları aynı heyecan ve kararlılıkla çalışma azminden vazgeçmeyerek AK Parti’nin Hatay’da milletvekili sayısını çoğaltmak için yoğun çaba ve gayret gösterecekler. AK Parti’nin aday listesini olumlu bulan partililer ise, ‘Muhteşem Sıralama’ diyerek, rotanın Türkiye’nin kalkınması ve Hatay’ın sosyal ve kültürel açıdan zenginleşmesine çevrilmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

Önceki İçerikİDÇspor, Bandırma’ya iki dakikada teslim oldu: 2-0
Sonraki İçerikCHP Hatay Milletvekili Adayları Belli Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.