Minik öğrenciler polis amcalarını unutmadılar

Minik öğrenciler polis amcalarını unutmadılarİskenderun’da faaliyet gösteren Özel Kırmızı Balık Kreş Gündüz Bakımevi, polis teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Minik öğrenciler polis amcalarını unutmadılar

İskenderun İsmet İnönü Mahallesi’nde (Körfez) kurulu bulunan ve Kemal Köroğlu ile Mine Tüylü tarafından kurulan Özel Kırmızı Balık Kreş Gündüz Bakımevi öğrencileri, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı makamında ziyaret ederek, 10 Nisan polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar. Ziyarette ilk olarak söz alan Özel Kırmızı Balık Çocukevi kurucusu Mine Tüylü, 2010 yılından bu yana bölgemizde faaliyet gösterdiklerini belirtti ve Türk emniyet teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü kutladı. Polis teşkilatının İskenderun’da özveriyle başarılı çalışmalarda bulunduğunu belirten çocuk evinin kurucusu Mine Tüylü, “Önemli olan büyümek değil, büyürken yaşama hazırlıklı olmaktır. Özel Kırmızı Balık Çocukevi olarak amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı etrafına karşı gülen gözlerle bakabilen, hoşgörülü, sevgi dolu, kendisi ve çevresiyle barışık, tam donanımlı bireyler yetiştirebilmektir. Branş dersleri ve etkinliklerimiz arasında, Türkçe dil etkinlikleri, el sanatları ve resim çalışmaları, müzik, modern dans eğitimi, İngilizce, bilgisayar ve satranç eğitimi, kültür gezileri, tiyatro ve sinema, matematik çalışmaları, özel doğum günü partileriyle özel gün ve hafta kutlamaları yer almaktadır. İçinde bulunduğumuz hafta polis haftası. Türk polisi, görevinde elde ettiği başarılar ile toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güven duygusu her geçen gün artmaktadır. Tüm emniyet mensuplarımızın bu özel haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” şeklinde görüş ortaya koydu.

İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya da, bir süre çocuklarla ve kreş yöneticileriyle sohbet etti. Emniyet teşkilatının huzur ve güveni sağlamak için çalışmalarını şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı azim ve kararlılık ile sürdüreceğini belirten Yıldızkaya, “Bu ziyaret beni çok duygulandırdı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitiminde ve hayata hazırlanmalarında pay sahibi olan Kırmızı Balık Kreş yetkililerine ve minik yavrularımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki İçerikAltın Fiyatlarının Yönü Yukarı
Sonraki İçerikKutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.