Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyorİskenderun Müftülüğü’nce Kutlu Doğum Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, konu ile ilgili düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarına zemzem suyu ikram ederek, Kutlu Doğum Haftası’nın tüm Müslümanlara ve İslam Alemi’ne hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun’da bir hafta süre ile Alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed’in hayatını anlatan konferansların yanı sıra, çeşitli TV programları, kermesler, hasta ziyaretleri ve halka gül takdiminde bulunacaklarını belirterek, “11 Nisan Pazartesi günü Kur’an Kursu öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından İskenderun Lisesi yanında kermes açılacaktır. Bunun yanı sıra Grand Plaza’da 14 Nisan günü halka Kutlu Doğum konferansı düzenlenecek, camilerimiz de vaazlar verilecek. Yerel televizyon programları düzenlenecektir. İskenderun’un dışında Denizciler, Arsuz, Sarıseki Karayılan beldelerinde de konferanslar verilecektir. Bir hafta süre ile Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in Kutlu Doğum’unu dolu dolu yaşamak için çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.