DYP İskenderun’da seçim bürosunu açtı

DYP İskenderun’da seçim bürosunu açtıDoğru Yol Partisi’nin (DYP) İskenderun seçim bürosu gerçekleştirilen törenle hafta sonu açıldı. İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi karşısındaki Yelkenli Çarşı Yeşildağ İşhanı zemin katta açılan seçim bürosuna DYP Hatay Milletvekili aday adayları avukat Maruf Kaymaz, Uğur Çalım, Yılmaz Geçer ve Hülya Keskin başta olmak üzere, ilçe başkanları ve partililer katılım gösterdi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren DYP Hatay milletvekili aday adayı Maruf Kaymaz, partisinin eski günlerine geri döndüğünü ve bu dönüşün yapılan kamuoyu araştırmalarıyla ortaya konulduğunu belirtti. Avukat Kaymaz, DYP’nin geçmişte bir çok hizmete imza attığını hatırlatarak, İSDEMİR başta olmak üzere bir çok büyük sanayi yatırımının DYP iktidarları döneminde yapıldığını belirterek, memura, işçiye ve çiftçiye en çok bu dönemlerde sahip çıkıldığını vurguladı. Kaymaz, açıklamalarının devamında Cumhuriyet tarihinde ilk defa bütçe açığının DYP’nin iktidar ortağı olduğu Refah-Yol hükümeti döneminde denk hale geldiğini, oysa ki şu anki mevcut iktidarın fason açılışlar yaptığını, iktidarın cari açıkla baş edemediğini ve toplumun her kesimini perişan ettiğini kaydetti.
Hatay Milletvekili aday adaylarından Yılmaz Geçer ise Türk demokrasisine önemli katkılar sağlayan DYP’den aday adayı olmanın büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu söyledi. Diğer aday adayı Uğur Çalım da, DYP sevdalılarının bu seçimde partilerine destek vermeleri çağrısında bulunarak, sağın tek partisinin DYP olduğunu, seçimin Türk milletine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu. Bir başka milletvekili aday adayı Hülya Keskin ise diğerlerinden çok farklı bir siyaset anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, “Allah hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın” dedi. Yapılan konuşmaların ardından milletvekili aday adayları Kaymaz, Geçer, Çalım ve Keskin açılış kurdelesini hep birlikte kestiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.