Bir babanın onurunu bakkal amca kurtarmıştır

Günay’dan seri ziyaretler

“Bir babanın onurunu bakkal amca kurtarmıştır”

Bir babanın onurunu bakkal amca kurtarmıştırCHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay, seçim çalışmalarını aralıksız yoğun bir şekilde sürdürüyor. Günay, bu kapsamda dün KİSİAD ve İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası’na konuk oldu.
İlk olarak İskenderun Körfez Sanayici ve İş adamları (KİSİAD)’ı ziyaret eden CHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay, hem partisinin, hem de kendisinin plan projelerini anlattı. CHP iktidarında ülkenin gerek ekonomik gerekse sosyal alanda ileri ülkeler seviyesine geleceğini kaydeden Günay, kazananın halk olacağını ifade etti. Günay, KİSİAD’ın ülkeye ekonomik anlamda çok şeyler kazandığının da altını çizdiği konuşmasında milletvekili olduğu taktirde birlik ve beraberlik içerisinde herkesle uyumlu bir şekilde çalışacağını vurguladı.
KİSİAD Başkanı Tamer Eker ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında derneğin faaliyetleri hakkında Günay’a bilgiler verdi. KİSİAD’ın gerek bölge gerekse ülkeye önemli kazanımlar sağladığını altını çizen Eker, CHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
CHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay, KİSİAD’ın ardından İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası’na konuk oldu. Günay, oda başkanı Mustafa Çöloğlu tarafından karşılandı. Ziyarette ilk olan aday adayı Günay, bakkalların bu ülkenin can damarı olduğunu söyledi. Bir babanın onurunu kurtaranın bakkallar olduğunu iler süren CHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay, CHP iktidarında küçük esnafın gerekli desteği alacağını kaydetti.
Ziyaretten memnunluk duyan İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ise, küçük esnafın bu ülkenin lokomotifi olduğunu, ancak sorun ve sıkıntılarla boğuştuğunu vurguladı. Çöloğlu, küçük esnaflara gerekli desteğin ve kolaylıkların sağlanması gerektiği belirtirken, Günay’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.