Yeni projelere ivme kazandıracağız

Yüksekgönül:

“Yeni projelere ivme kazandıracağız”

Yeni projelere ivme kazandıracağızAK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Mehmet Yüksekgönül, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Kendisinin bölgeye ve ülkeye hizmet için yola çıktığını belirten Yüksekgönül, “Görev verilmesi halinde işadamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, esnafımızla, kısacası her kesimden insanımızla bir araya gelip istişarede bulunmak suretiyle bölgemizde eksikliği hissedilen tüm projelere ivme kazandıracağız. Siyaset bir ekip işidir. AK Parti’nin son 9 yılda Hatay’a ve özellikle İskenderun’a kazandırdığı hizmetler ortada. Bundan sonra çıtayı daha da yükselteceğiz” dedi.
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı da, yaptığı konuşmasında, “Kim bu memlekette taş üstüne taş koyuyorsa ondan Allah razı olsun. Ülkemizin ve bölgemizin yatırıma ihtiyacı var. Tüm sorunların kaynağı ekonomiktir. Ekonomik problemler çözümlendiği zaman olumsuz sosyal olaylarda da azalma görülüyor. Bunun için MÜSİAD olarak ticari ilişkilerde işadamlarının kaynaşmasını sağlamanın yanı sıra, ticaretin gelişmesi içinde çalışmalarda bulunuyoruz. Ülkeye hizmet yolunda değer üreten herkese teşekkür ediyor, çıktıkları yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu. Ziyaret sohbet ortamında sürdü.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.