Esnafın sorunlarını en iyi ben bilirim

Esnafın sorunlarını en iyi ben bilirimYeminli Mali Müşavir ve aynı zamanda AK Parti Hatay milletvekili aday adayı İbrahim Yaran, esnaf odalarını ziyaret ederek milletvekili seçilmesi durumunda kendi mesleğinin içinde olduğu esnafların sorunlarını mecliste çözmek için büyük mücadele sergileyeceğini kaydetti

“Esnafın sorunlarını en iyi ben bilirim”

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı İbrahim Yaran Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Hatay milletvekili aday adayı İbrahim Yaran, adaylık için son viraja girildiği şu günlerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yaran dün gün içerisinde ilk olarak İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu’na konuk oldu. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana içinde bulunduğunu kaydeden milletvekili aday adayı İbrahim Yaran, dolayısıyla tüm bilgi ve birikimlerini İskenderun halkına hizmet için harcayacağını kaydetti.
Ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu ifade eden İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ise, küçük esnafın sorunları hakkında bilgiler verdi. Küçük esnafın büyük firmalar karşısında adeta can çekiştiğini belirten Çoloğlu, çoğu esnafın ay sonunda Bağ-Kur ve SSK primlerini ödeyemez olduğunu, zaman zaman siftah yapmadan kepenk kapattığını dile getirdi. Çöloğlu, hükümetin bu konuda esnaflara gerekli kolaylığı sağlaması gerektiğini ifade etti. Yaran ise, bu sıkıntıları bildiğini, eğer milletvekilliği kendisine kısmet olursa bu sorunlarla yakından ilgileneceğin önemli vurguladı.
AK Parti Hatay milletvekili aday adayı İbrahim Yaran Bakkallar ve Bayiler Odası’nın ardından 1 Nolu Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç’in konuğu oldu. Yaran esnafların sorunları hakkında Kekeç’ten bilgiler aldı. İskenderun 1 Nolu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Şaban Kekeç, milletvekili aday adayı İbrahim Yaran’ın İskenderun içinden çıkan değerli bir kişi olduğunu ve kente önemli hizmetler yapabileceğini belirterek, kendisine milletvekili aday adaylığı çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Hatay milletvekili aday adayı İbrahim Yaran ise, her zaman halkın yanında halk ile iç içe olan bir esnaf olarak, İskenderun’un ve esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini, bu yönde mecliste çalışmalar yapmak istediklerini vurguladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.