MHP Hatay milletvekili aday adayı Nurettin Can

MHP Hatay milletvekili aday adayı Can, eğitimcilerle bir araya geldi

MHP Hatay milletvekili aday adayı Nurettin CanMHP Hatay milletvekili aday adayı Nurettin Can, Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesi’ni ziyaret ederek, eğitim camiasının sorunlarını dinledi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, eğitim camiasının mutlaka mecliste olması ve eğitim camiasının sorunlarına çözüm bulması gerektiğine dikkat çekti.
MHP Hatay milletvekili aday adayı Nurettin Can ise, kendisinin de bir dönem öğretmenlik yaptığını ve eğitim camiasından geldiğini belirterek, “Öğretmenlerimizin sorunlarını ve şehrimizin genel durumunu çok iyi biliyorum. Bende yıllardır İskenderun’da yaşıyorum ve bu memleketin insanlarıyız. El birliği ile memleketimize hizmet noktasında bu göreve talip oldum. Milletvekili seçilmem durumunda, gerek halkımıza gerekse eğitim camiasına hizmet noktasında elimden gelen gayreti göstereceğim” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikYaran ve Yıldırım’dan anlamlı ziyaret
Sonraki İçerikGenç MÜSİAD’dan eğitime büyük destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.