Başkentte CHP rüzgarı

Ankara’daki CHP Milletvekili aday adaylarının tanıtım töreninde Hatay basınından sadece Güney Medya Grubu vardı…

Başkentte CHP rüzgarıGüney Medya Grubu hızlı ve gündemi yakalayan habercilik anlayışını bir kez daha ortaya koydu. Güney Medya Haber Müdürü Mustafa Topal ve Güney Medya Editörü Seyhan Tan, Ankara’da CHP Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘milletvekili aday adaylarının tanıtımı’ etkinliğine katılım göstererek, Anadolu Kongre Merkezi’ndeki atmosferi Hatay’a taşıdı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Hurşit Güneş, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil,eski başbakan yardımcılarından Murat Karayalçın ile görüşen haber ekibimizden Seyhan Tan ve Mustafa Topal, 12 Haziran öncesinde siyasetin kalbinin attığı Ankara’nın nabzını tuttu.
CHP Hatay Milletvekili aday adayları Osman Tufan, Bülent Akbay, Müfit Tennioğlu, Mevlüt Dudu, Ümit Günay, Ali Aslan, Mehmet Çardak, Gazanfer Dik, Yılmaz Şahutoğlu, Cemil Uğutmen ve Gönül Güngör de, Anadolu Kongre Merkezi’ndeki yerlerini aldılar. CHP aday adaylarının tanıtımının yapıldığı Anadolu Kongre Merkezi’ne CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile birlikte gelen Hatay Milletvekili aday adayı Osman Tufan, Gürsel Tekin ile samimi görüntüler verdi. Bir başka CHP Hatay milletvekili aday adayı Bülent Akbay da, Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleriyle samimi sohbete daldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, haber ekibimize yaptığı özel açıklamada, Hatay halkına çok güvendiklerini ve yapacakları özel çalışmalarla Hatay’da mevcut milletvekili sayısını ikiye katlayacaklarını söyledi.
Genel Başkan Yardımcılarından Hurşit Güneş de, halkın CHP’ye olan ilgisinin her geçen gün arttığını, 12 Haziran’da Hatay’da partilerinin zaferle çıkacağını kaydetti.
Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil de, CHP’nin önümüzdeki seçimlerde tek başına iktidara geleceğini savundu.
Kongre merkezinde partililere hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, halkın iktidarını kuracaklarını, bunun için de değişimi temsil eden tabanın gece gündüz demeden çalışması gerektiğini vurguladı.
Salonda eski Genel Başkan Deniz Baykal ile eski Genel Sekreter Önder Sav’ın yan yana gelmemeye özen gösterdikleri gözlendi. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından tören sona erdi.

Başkentte CHP rüzgarı

Başkentte CHP rüzgarı

Başkentte CHP rüzgarı

Önceki İçerikÇaylı, esnafa müjde verdi
Sonraki İçerikİskenderun’da 109 otomobilin lastiklerini kestiler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.