Minik yüreklere büyük moral

Minik yüreklere büyük moralİskenderun Doğum ve Çocuk Bakımevi’nin koridorlarına çocuklar için resim ve çizgi motifleri çizildi, kütüphane kuruldu. Doğum ve Çocuk Bakımevi’nde yatan minik çocuklar, izcilerin yapmış oldukları çizgi resimler ve kitaplarla moral buluyorlar.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen, Sağlık Grup Başkanı Yavuz Selim Yıkıcı ve izciler Doğum ve Çocuk Bakımevi hastanesini ziyaret ederek, hasta çocuklara moral motivasyon aşıladılar.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen, ‘Türkiye okuyor’ kampanyası kapsamında izcilerin kitap bağışında bulunduğunu ve çocukların kaldıkları bölümlere çizgi resimler yaptıklarını belirtti. Ardından söz alan Sağlık Grup Başkanı Yavuz Selim Yıkıcı ise, “Türkiye Okuyor adı altında ülkemiz genelinde başlatıla kitap okuma kampanyasına destek vermenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu kampanya ile yarının büyükleri çocuklarımızın hastanemizde kaldıkları süre içerisinde bu projeden faydalanmaları esas amacımızdır. Bu projemizi çocuk servisimizde hastanemizin başhemşirelerinin özverili çalışmaları ve İlçe İzci Kurulu’nun göstermiş oldukları hassasiyet ile maddi manevi çalışmaları neticesinde kısa sürede bitirmiş bulunmaktayız. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
İskenderun Doğum ve Çocuk Bakımevi Başhekimi İbrahim Güler ise, yapılan bu hizmetlerle çocukların morallerinin daha da yükseleceği böylece daha rahat iyileşebileceklerine vurgu yaptı. Başhekim Güler, katkılarından ötürü İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Yaşar Düzen’e plaket takdim etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.