CHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay

CHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit GünayCHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay seçim gezileri kapsamında dün Sokak Çocuklarını Koruma Derneği ve Emekli Astsubaylar Derneği’ne konuk oldu
“Sizleri mahçup etmeyeceğim”
CHP’den Hatay milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ümit Günay, bize güvenenleri pişman etmeyeceğiz dedi. Günay, dün gün içerisinde Sokak Çocuklarını Koruma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Zeynep Çakmaklı, Günay’ın İskenderun’da faydalı hizmetlere el atmış bir insan olduğunun altını çizdi ve “İçimizden biri” diyerek Çalışmalarında başarılar diledi. Halka hizmet için yola çıktıklarını belirten Ümit Günay ise “Her yurttaşın onurlu yaşama hakkını hâkim kılacağız. CHP varsa herkes için var. Sizlere AK Parti’nin 8 yıllık iktidarı süresinde yaptığı olumsuz uygulamaları anlatacak değilim. Zaten sizler bilinçli yurttaşlar olarak her şeyin farkındasınız. Bizler ortak akıl ile tüm sorunların çözülebileceği inancındayız” dedi.
GÜNAY, EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
Ziyaretlerini aralıksız sürdüren CHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay, Sokak Çocuklarını Koruma Derneği’nin ardından Emekli Astsubaylar Derneğini de ziyaret ederek çalışmaları hakkında dernek yöneticilerine bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Kazım Çakır, “Umarız hakkınızda hayırlı olur. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dileklerini iletti. CHP aday adayı Günay ise yaptığı konuşmada “Gençlerin iyi eğitimli, özgüvenli, hoşgörülü, kültürlü, sorumluluk sahibi, laik ve demokratik Cumhuriyetin birikimlerini içtenlikle benimseyen özgür bireyler olarak yetişeceği bir Türkiye vaat ediyoruz. Dertlerinizi derdim bileceğim, gece gündüz demeyeceğim ve sizleri pişman etmeyeceğim” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.