CHP Hatay milletvekili aday adayı Osman Tufan

CHP Hatay milletvekili aday adayı Osman Tufan, Karayılan’da sıcak ilgiyle karşılanırken, partisinin projelerini anlattı

“Eğitimde, sanayide, tarımda her kesimi rahatlatacak projeler hazır”

CHP Hatay milletvekili aday adayı Osman TufanCHP Hatay Milletvekili aday adayı Osman Tufan, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmiyor. Hatay’daki ilçe ve beldeleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Tufan, sıkıntılara kulak veriyor, CHP’nin seçim stratejisini halka anlatıyor. CHP Karayılan belde teşkilatında belde sakinleriyle buluşan Hatay Milletvekili aday adayı Osman Tufan, halkın iktidarını kurabilme yolunda destek istedi.
Karayılan’da sıcak bir ilgiyle karşılanan ve CHP Karayılan belde teşkilatında vatandaşların sıkıntılarını dinleyen milletvekili aday adayı Tufan, “Biz her zaman yapıcı siyasetten yana olduk. Çünkü bu ülke hepimizin. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Dolayısıyla olumsuzluklardan medet uman bir siyaset anlayışı gütmedik, gütmeyiz de. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortada. Diyorlar ki; ekonomi büyüyor, madem ki; ekonomi büyüyor, o zaman neden işsizlik azalmıyor. Ekonominin büyüdüğü bir ortamda işsizlikten söz edilebilir mi? AK Parti hükümeti hala yeni bir ekonomik model ortaya koyamadı. Oysa CHP’nin ekonomik modeli Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından haftalar önce açıklandı. Yeni ekonomi politikasına göre sosyal devletin tüm ilkeleri hayata geçirilecektir. Aile sigortası projesini zaten herkes yakından takip ediyor. Heyecan yaratan bu projeye göre artık eline para geçmeyen ev kalmayacak. Hükümet ne yapıyor, kömür gıda gibi ayni yardımlarla vaziyeti idare ediyor. Sanki vatandaşın parası olsa gidip de makarnayı, bulguru, pirinci kendisi marketten almayı bilmiyor mu? Biz iktidara gelirsek çalışmayan her aileye 600 TL ile 1250 TL arasında nakit yardımı yapılacaktır. Vatandaş bu parayla dilediğini alabilecektir. Bunların dışında Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu tarafından her hafta yepyeni bir proje ortaya konuluyor. Eğitimde, sağlıkta, tarımda, sanayide her kesimi rahatlatacak projeler hazır. Yeter ki halkımız bize teveccüh göstersin ve bizi iktidara taşısın” şeklinde görüş ortaya koydu.
Tufan, konuşmasının ardından vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Önceki İçerikCHP Hatay milletvekili aday adayı Ümit Günay
Sonraki İçerikÇaylı, esnafa müjde verdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.