‘Aslan’ gibi desteklediler

‘Aslan’ gibi destekledilerTürk Eczacıları Birliği Hatay Şubesi İskenderun temsilciliği tarafından CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Aslan’ın onuruna yemek verildi. İskenderun Yelken Kulübü’nde verilen yemekte CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Aslan’a şube temsilcileri bir de plaket takdim edildi.
Türk Eczacıları Birliği Hatay Şubesi İskenderun temsilcisi Nihal Düzen, Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti’nde uzun yıllar görev alan Ali Aslan’ın eczacıların haklarının savunulmasında önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, Aslan’a çıktığı siyaset yolunda başarılar diledi. Daha önceki dönemde Türk Eczacıları Birliği Hatay Şubesi İskenderun temsilciliği görevinde de bulunan CHP Hatay Milletvekili Ali Aslan da, kendisi onuruna verilen yemekten ötürü emeği geçenlere teşekkür etti. Eczacıların sorunlarını bildiğini ve toplumun her kesiminin sıkıntılarına çözüm üretmek için CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu belirten Eczacı Ali Aslan, “Birliğimizin şubesi tarafından aldığım bu plaketin benim için anlamı çok büyük. Ülkedeki kaynakların kısıtlı olduğunu ve bu kaynakların en etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini biliyoruz. Vatandaşların ilaca daha kolay ulaşabilmeleri ve eczacılarımızın sıkıntılarının asgariye indirilmesi için her platformda çaba göstermeyi sürdüreceğim” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Türk Eczacıları Birliği’nin Hatay şubesi ve İskenderun temsilcileri sohbet etme imkânı buldular.

Önceki İçerikKağıt üzerinde seçim vaatleri!
Sonraki İçerikGenel Merkez’de Hatay’a özel bir ilgi var
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.