AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Şule Erşan

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Şule Erşan:
AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Şule Erşan“Hatayımız sanayi ve turizmde büyük potansiyele sahiptir”
AK Parti’den parlamentoya gitmek için Hatay Milletvekili aday adayı olan Şule Erşan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Milletvekili aday adayı olduğu resmen açıkladı. Erşan yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin İstanbul’dan sonra en güzel ili olan Ortadoğu’nun incisi, medeniyetler tarihini barındıran Hatay’ımız tarım, sanayi ve turizmde büyük gelişme potansiyeline sahiptir” dedi.
Bu potansiyelin geçmiş yıllarda kısmen kullanılmış ancak iyi değerlendirilememiş körlenmiş bir halde hazine gibi yatmakta olduğunu ileri süren AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Şule Erşan, “Bu potansiyeli uyaracak ve modern bir yapıya kavuşturacak çalışkan Hatay halkına gerekli eğitimin günümüz iletişim araçları ve kanalları ile verilmesi ve Türkiye’de 24. dönemde kurulacak AK Parti hükümetinin ekonomik desteği ile şehrimiz gerçek kimliğine kavuşabilecektir. Bu kapsamda yapılacak çalışmalar ile ilimizde var olan Ortadoğu ticareti ile birleştirilmiş demir yolu, karayolu ve deniz yolu kapısının ana merkezi haline gelecektir. Bu şehrin ekonomisine ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunacak bölge halkının gelirinin artmasına da sebep olacaktır” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.