Kamil Yıldızkaya’ya konuk oldu

Kamil Yıldızkaya’ya konuk olduSlovenya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Milan Jazbec, Hatay ziyareti kapsamında İskenderun’a gelerek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı ziyaret etti. Her iki ziyarete MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tosyalı ile Tosçelik İhracat Müdürü Şerif Tosyalı da katıldı.
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve Tosçelik İhracat Müdürü Şerif Tosyalı ziyaretler öncesinde Büyükelçi Jazbec’e Tosçelik Fen Lisesi’ni gezdirerek okul hakkında bilgiler verdiler.
Bölgemizdeki iş potansiyelini araştırmak amacıyla önceki gün kentimize konuk olan Slovanya’nın Ankara Büyükelçisi Milan Jazbec, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in ardından İskenderun Başsavcısı Mustafa Ercan’ı makamında ziyaret etti. Başsavcı Ercan, Büyükelçi Jazbec’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Slovenya’nın Ankara Büyükelçisi Milan Jazbec, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve Tosçelik İhracat Müdürü Şerif Tosyalı ile birlikte Başsavcı Ercan’ın ardından İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’ya makamında konuk oldu.
Jazbec, Hatay ziyareti kapsamında emniyet mensuplarının kendine gösterdiği ilgi ve hassasiyet ve koruma görevinden dolayı teşekkürlerini iletti. İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ise, ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirttiği açıklamasında emniyet mensuplarının misafirlere her zaman değer verdiğini ifade etti.

İŞ ADAMLARIMIZLA BÖLGEMİZİN POTANSİYELİ ELE ALINDI
Slovenya’nın Ankara Büyükelçisi Milan Jazbec, gündüz gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından akşam ise, iş adamlarıyla yemekte buluştu. Yelken Kulübü’nde verilen yemeğe İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, Tosyalı Holding CEO’su Suhat Korkmaz, Tosçelik İhracat Müdürü Şerif Tosyalı, Körfez Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Tamer Eker, ALP-ATEŞ Gübre Fabrikası yöneticilerinden Şükrü Alpaydın katıldı. Sıcak sohbet ortamında geçen yemekte Büyükelçi Jazbec iş adamlarıyla olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. İş adamlarıyla bölgedeki iş potansiyelini de ele alan Slovenya’nın Büyükelçisi Milan Jazbec, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin artacağını belirtti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.