“Ali Aslan” bugün 16.00’da açıklıyor

“Ali Aslan” bugün 16.00’da açıklıyorCHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Aslan, gün içerisinde esnafı ziyaret ederek sıkıntılara kulak verdi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği Ali Aslan, 19 Mart Cumartesi günü (bugün) CHP İskenderun ilçe binasında yapacağı aday adaylığı açıklamasına tüm bölge halkını davet etti.
19 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da partilileri ve vatandaşları CHP İskenderun ilçe binası önünde buluşmaya davet eden CHP Hatay Milletvekili aday adayı Eczacı Aslan, “Sadece seçim zamanı değil, bugüne kadar hep halkın arasında oldum. Esnafımızın en büyük sıkıntısı SGK primleri ve vergi çeşitlerinin fazlalığı. Vergi oranlarının ve sayısının fazla olması dolayısıyla esnafımız bu yükün altından kalkamaz hale gelmiştir. Bağ-Kur primini dahi ödemekte zorluk çeken esnafımızın yüzü CHP iktidarı döneminde gülecektir. Halkın ve CHP’nin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından toplumun her kesimini rahatlatacak projeler geçtiğimiz haftalarda ortaya konulmuştur. Ayrıca herkesi 19 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştireceğim aday adaylığı açıklamasına bekliyorum. Halkımızın vereceği güç ve destekle tüm sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.