CHP Hatay Milletvekili aday adayı Tufan

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Tufan, muhtarlarla buluştu:

“Muhtarlarımız en değerli hizmet elçileri”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı TufanCHP Hatay Milletvekili aday adayı Osman Tufan, Dörtyol ve beldelerinde bulunan mahalle ve köylerdeki 36 muhtarla yemekte bir araya geldi. Dörtyol Karaca Restaurant’ta muhtarlara yemek veren Tufan, muhtarların sorunlarını dinledi ve 12 Haziran’daki seçimlerde destek istedi. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Tufan’a muhtarlar da genel seçimlerde destek vereceklerini açıkladılar.
Yemekli toplantıda açıklamalarda bulunan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Osman Tufan, “Muhtarlar halkın en iyi temsilcileridir. Eğer halkımızı önemli kılıyorsak, muhtarlarımıza gereken değeri vermemiz gerekiyor. Onlara verilen değer, vatandaşa verilen değerle doğru orantılıdır. Muhtarlar bulundukları köylerde ve mahallelerde yaşayan tüm insanların sorunlarını en iyi bilen kişilerdir. Yerel yönetimin temel basamağıdır. Hem devleti hem de vatandaşı temsil eder. Mahalle ve köydeki muhtarlarımız vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için büyük çaba sarf ederken, ne yazık ki kendi sorunlarıyla baş başa bırakılmışlardır. Milletvekili seçilmem halinde muhtarlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi için elimden gelen tüm gayreti ortaya koyacağım” dedi.
Açıklamalarının devamında CHP’nin seçim stratejisine parantez açan Tufan, “Halkımızın en büyük sorunu işsizlik ve yoksulluk. CHP iktidarında hiçbir vatandaş çaresiz kalmayacaktır. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği gibi aile sigortası sayesinde çalışanı olmayan her aileye çocuk sayısına göre 1.250’ye kadar ücret verilecektir. Bunun dışında işçimize, emeklimize, memurumuza, esnafımıza, vatandaşımıza, gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik pek çok proje yer almaktadır. Tüm bunların detayları CHP’nin seçim bildirgesinde bulunmaktadır. Amacımız halkımıza ve ülkemize en iyi hizmeti sunabilmektir” diye konuştu.
Konuşmanın ardından muhtarlar da yaptıkları değerlendirmelerinde CHP Hatay Milletvekili aday adayı Osman Tufan’a destek vereceklerini belirttiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.