AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa KurşunAK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, 9 Mart’ta İskenderun’a gelerek bir dizi açılış gerçekleştiren Başbakan Erdoğan’ı İskenderun halkının en iyi ve en güzel şekilde ağırladığını kaydetti. Havanın yağmurlu olmasına rağmen miting alanını doldurarak Başbakan Erdoğan’ı coşkuyla karşılayan İskenderun halkına teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Kurşun, “9 Mart tarihinde Başbakanımız İskenderun’a gelerek bizleri onore etmişlerdir. Havanın yağmurlu olmasına rağmen halkımız Başbakanımıza büyük teveccühte bulunmuştur. Başbakanımız da halkımızın bu yoğun ilgisine geçtiğimiz günlerdeki bir grup toplantısında hava şartlarının bozuk olmasına rağmen miting alanına akın eden İskenderun halkına teşekkür etmiştir. Başbakanımızın İskenderun mitinginin renkli geçmediği yönündeki iddialar, AK Parti’nin coşkusuna ve heyecanına gölge düşürmek isteyenlerin yorumudur” diye konuştu.

ÇANAKKALE TÜRK TARİHİNİN EN MUHTEŞEM ZAFERLERİNDEN BİRİ
Açıklamalarının devamında 18 Mart Çanakkale Destanı’na da yer veren Kurşun, “Vatanı, milleti, bayrağı ve ülkemizin kutsal değerleri uğruna şartlar ne olursa olsun her zaman azimli ve üstün nitelikleriyle, sahip oldukları vatan sevgisi duygularıyla canlarını dahi feda etmekten kaçınmayan şehit ve gazilerimizin sayesinde bağımsızlık ve özgürlüğümüze ulaştığımızın bilinci içindeyiz. Ülkemize göz dikmek isteyen iç ve dış düşmanlara karşı ülkemizin bağımsızlığı ve onuru, barış ve huzuru için geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de nerede ve ne zaman olursa olsun her Türk evladı bu güzel vatan uğruna hiç kuşkusuz canını seve seve vermeye, şehit ya da gazi olmaya her an hazırdır. Dolayısıyla vatanına, bayrağına, bağımsızlık ve özgürlüğüne düşkün bu yüce millet tarihi boyunca her türlü işgale karşı mücadele etmesini bilmiş ve yüz binlerce evladı şehit düşmüş ya da gazi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazilerimizin hatırası karşısında bu anlamlı ve onurlu günde kahraman şehitlerimizi ve ölmüş gazilerimizi rahmetle, hayattaki gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz”dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.