AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Alpagül

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Alpagül:

“Unutulan değil, hizmetlerimle anılmak istiyorum”

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Alpagülİşadamı Osman Alpagül, düzenlenen törenle milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Alpagül, Ankara’da unutulan değil İskenderun’da hizmetlerle anılan milletvekili olmak için yola çıktığını söyledi. Alpagül, alkışlarla girdiği AK Parti İskenderun ilçe teşkilatında iş adamından siyasetçesine vatandaşından esnafına varana kadar bir çok seveni ve partili tarafından alkışlandı. Alpagül, Japonya’da yaşanan Tsunami felaketi ve ses sanatçısı İbrahim Tatlıses’i de unutmadığı konuşmasında aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde nasıl bir milletvekili olacağını açıkladı. Alpagül şöyle konuştu: “Klasik sorudur. Genelde sorulur neden AK Parti diye; çünkü dimdik duran bir lideri var. Çünkü özü sözü bir olan bir lideri var.
Çünkü gece gündüz demeden çalışan bir lideri var. Çünkü uykuya hasret kalmış bir lideri var. Varda var, hangi birini sayayım ki? İşte bunlar için AK Parti. İskenderunumuzun sanayinin lokomotifi olarak anılmasına rağmen, coğrafi konumuna rağmen, denize ve limana rağmen inanılmaz başarılı sanayicilerimizin üstün gayretlerine rağmen hala istihdam sorunu yaşamaktadır. Hükümetimizin bu konudaki çabaları takdire şayandır. Hele hele öyle işadamlarımız öyle sanayicilerimiz var ki Allah esirgesin. 12 Haziran 2011 seçimlerine sayılı bir zaman kaldı. Seçim kapıda. Bunun için var gücümüzle çalışmalı, ter dökmeliyiz. Unutmayalım ki çıkarken ter dökmeyen inerken gözyaşı döker. Başbakanımızın yükünü azaltmak her AK Partili’nin asli görevi olmalıdır. Hatay milletvekili adaylığı için 82 aday adaylığı müracaatı yapıldı. AK Parti’de ben değil, biz anlayışı hakimdir. Bu nedenle milletvekili sıralaması ne olursa olsun bütün aday adaylarının tek vücut olup var gücüyle çalışacaklarına inanıyorum. Projelerime inşallah ileride değineceğim, sizleri somut olmayan konularla sıkmak istemiyorum.” Alpagül, açıklamasının ardından sevenleri ve partililer tarafından uzun süre alkışlandı. Hayırlı olsun tebriklerini parti binası önündeki avluda kabul eden Alpagül, uzun süre tebrik kabulünde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.