Şampiyon öğrenciler ödüllendirildi

Şampiyon öğrenciler ödüllendirildiNamık Kemal İlköğretim Okulu masa tenisi takımı Yıldız kız ve erkeklerde Hatay şampiyonu olan öğrencilere okul idaresi tören düzenledi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Çelik, masa tenisi kulüp yöneticileri Şakır Anıl, Riyat Kırmızıoğlu ve masa tenisi eğitmeni Mehmet Kasapoğlu katıldı.
Öğrenciler Hatay’da başarı elde eden arkadaşlarını sırada alkışlarken, Okul müdürü Hasan Kır, yaptığı konuşmasında “Okulumuza bağlı masa tenisi kulübümüz bizleri her yerde başarılı bir şekilde temsil ediyorlar. Hatay da yapılan yıldız kız ve erkeklerde Hatay şampiyonu olarak yüzümüzü tekrar güldürdüler. Şimdi 7 -10 Nisan tarihleri arasında Sivas ta yapılacak olan Türkiye şampiyonasında da başarılı olacaklarını diliyorum” şeklinde konuştu. Törenin son kısmında ise, Hatay şampiyonasında başarılı olan öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Önceki İçerikMustafa Kiremitçi “Bende Varım” dedi
Sonraki İçerikKireççi son kitabını Başkan Civelek’e hediye etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.