Dağ Köyleri Derneği’nden ‘Yıldızkaya’ya ziyaret

Dağ Köyleri Derneği’nden ‘Yıldızkaya’ya ziyaretİskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile köy muhtarları, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette ilk olarak söz alan İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Diler, “Halkın huzur ve güveni noktasında 24 saat kesintisiz görev yapan emniyet mensuplarımız çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Polislik özveri gerektiren bir meslek. Bununla birlikte, meslekler içinde, başarının hazzını peşin veren çok az meslekten biri olması yönüyle, içinde olunmakla onur ve gurur duyulacak da bir meslektir. Bir toplum için eğitim nasıl gelişmişliğin göstergelerinden biri ise, kurumlar için de aynı gösterge özelliği taşımaktadır. Bunu son yıllarda gerçekleştirilen operasyonlarda, toplumsal olaylara müdahalede ve benzeri polis uygulamalarında, polisin vatandaşı kaybetmeye yönelik değil, kazanmaya yönelik gösterdiği soğukkanlı davranışlarda görmekteyiz. Ziyaretimizin asıl amacı sizlere hayırlı olsun demekti. Elbirliğiyle kentimizde vuku bulacak nahoş hadiseleri vatandaşın zarar görmeden atlatabilmesi için dernek olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız”dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya da, İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerine ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Önceki İçerikBaşkan Yılmazlar’dan tekvandoculara altın
Sonraki İçerikKadınlara karşı ayrımcılık dünyanın her yerinde mevcut
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.