Mehmet Soydan kaldığı yerden devam

Mehmet Soydan kaldığı yerden devam22. dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Yüzlerce kişinin katıldığı törende ilk olarak konuşma yapan ilçe Başkanı Musa Kurşun, AK Parti hükümetiyle Türkiye’nin çağ atladığını ve 12 Haziran’da Türk milletinin AK Parti’ye ne kadar güvendiğinin bir kez daha ispatlanacağını söyledi. Kalabalık partililerin slogan ve tezahüratları arasında sahneye eşi Nilgün Hanım ile birlikte çıkan Mehmet Soydan, sevenlerini selamladı ve teşekkür etti. AK Parti kurucu İskenderun ilçe başkanlığı ile siyasete başladığı günden bu yana bugün oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Soydan, konuşmasında Mevlana’dan kesitlerle partililere önemli mesajlar verdi. Soydan, yaklaşık yarım saat süren konuşmasında şu görüşlerine yer verdi. “Siyasetle hizmet etmek için yeni bir dönem, yeni bir süreç başlıyor. Ben şimdi sizlere sormak istiyorum; nerede Kalmıştık? Biliyor musunuz, hatırlıyor musunuz? Evet biz bir hizmet mücadelesinde kalmıştık. Evet biz, halkın içinde bir milletvekili olarak kalmıştık. Sizlerin sevgisini, sizlerin desteğini, kamuoyunun desteğini 2007’de, 2009’da görerek Başbakanımızın yıllar önce söylediği, “Bu şarkı burada bitmez” sözünü hatırlatmıştım. Sizlerin desteği devam ettikçe, sizlerin güveni devam ettikçe, benim heyecanım, sevdam sürdükçe ben yine tekrar ediyorum; bu şarkı burada bitmez!
Onun için yine buradayım, yine sizlerleyim ve evet önce Allah’a güvenerek, sonra sizlerin sevgisine ve desteğine güvenerek, bende varım diyorum. Biz bu işi yaptık, bu işin külfetini de, bedelini de biliyoruz. Macera için değil, koltuklardan, değer almak için değil, koltuklara değer katmak için, birlikte hizmet etmek için, gönüller almak için, dualar almak için buradayız. Şimdi ne olur? Biz yine, yeniden diyoruz. AK Parti’de ki hizmet zincirinin bir halkası olmak için yola çıkıyoruz. “Gayret bizden takdir Allah’tan” diyoruz. Bu yolculuğa çıkan çok değerli arkadaşlarımızda var. Onlara da başarılar diliyorum. Yüreğinizdeki sevgiler, hiç tükenmesin. Sevgi, sevmekle tükenmez ki. Onun için yaradılanı sevdik, yaradandan dolayı. Birlikte olduğumuz için mutlu oldum, teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız, yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. Tören sonunda AK Parti Milletvekili aday adayları, belediye başkanları hep birlikte sahneye gelerek birlik beraberlik mesajları verdiler. Daha sonra kendisini dinlemeye gelen partililerin arasına giren Meymet Soydan sevenleri ile tek tek selamlaştı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.