MÜSİAD Hatay’ın ulaşım sorununa çözüm aradı

MÜSİAD Hatay’ın ulaşım sorununa çözüm aradıMÜSİAD’ın 72. olağan Genel İdare Kurulu toplantısı 04-06 Mart arasında Mersin şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. MÜSİAD genel merkez yönetiminin ve üyelerinin yanı sıra 33 şubeden gelen yönetim kurulu ve üyelerinin iştirak ettiği toplantıya, MÜSİAD Hatay Şubesi kalabalık bir heyetle katılım sağladı.
MÜSİAD Hatay Şubesi Başkan yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Niziplioğlu’nun başkanlık ettiği heyet, 3 gün süren ve beyin fırtınası şeklinde geçen toplantılarda, bilgilendirme brifinglerine ve arama konferanslarına da katıldılar. Toplantıların ana gündemi “Ulaştırma ve iletişim’’ üzerine kuruldu.
MÜSİAD Hatay Şube Başkan Yardımcısı Yaşar Niziplioğlu, programla ilgili olarak yaptığı açıklamada; MÜSİAD Hatay Şubesi açısından çok güzel ve verimli geçen bir toplantı organizasyonu olduğunu ifade ederek, “MÜSİAD olarak periyodik yapılan toplantının bu ayağını Mersin üstlendi. Geçtiğimiz yıllarda biz de MÜSİAD Hatay Şubesi olarak bu toplantılara evsahipliğinde bulunmuştuk. Üyelerin kaynaşması ve gündem maddelerine yönelik görüşlerimizin ortaya çıktığı bu toplantıların önemli olduğu kanaatindeyiz. İlimizin ulaşım konularını ve çözüm önerilerimizi içeren bir rapor hazırlayarak Mersin’e gittik. Ve ilgili yerlere raporlarımızı ileterek görüşlerimizi aktardık. İlimize ve üyelerimize bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek için çaba sarf ediyoruz. Umarım hayırlara vesile olacaktır” dedi. Toplantıda, MUSİAD Hatay Şube Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Önceki İçerikMerhum Erbakan dualarla anıldı
Sonraki İçerikEbe ve hemşireler için ödüllü ‘Anı Yarışması’
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.