Belediye meclisi toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi 07 Mart 2011 Pazartesi günü (bugün) saat 14.00’de gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak. İskenderun Belediyesi’nin açıkladığı meclis gündemi şöyle şekillendi:

G Ü N D E M:
1)- Süperonline İletişim Hiz. Anonim Şirketi’nin fiber kablo hattı vaziyet planında belirtilen toplam 16.909 metrelik güzergahtan geçiş hakkı bedelinin hesaplanması ve bu yöndeki protokolün onayı ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyon raporu.
2)- Genel İdari Hizmetler sınıfındaki Bilgi İşlem Müdürü kadrosunun 4. dereceden 1. dereceye yükseltilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyon raporu.
3)- 2011 yılında sözleşmeli personel çalıştırılması ile ilgili 10.01.2011 Tarih ve 4 Sayılı kararın tashih edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyon raporu.
4)- Yeni yapılan Toptan Sebze ve Meyve Halindeki dükkanların hak sahiplerine tahsis işleminin yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyon raporu.
5)- Numune Mah. 566 sokağın yol genişliğinin 15 metreden 22 metreye çıkartılması için 1/1000 ölçekli uygulama imar planında imar değişikliği yapılması ile ilgili yazılı önerge hakkındaki imar komisyon raporu.
6)- Sakarya Mahallesinde bulunan Sakarya Mahallesi Camii’nin bulunduğu yerin otopark alanından İbadet Yeri Alanına dönüştürülmesi için 1/5000 ölçekli nazım imar planına işlenmesi için nazım imar plan değişikliği yapılması ile ilgili yazılı önerge hakkındaki imar komisyon raporu.
7)- Sakarya Mahallesinde bulunan Sakarya Mahallesi Camii’nin bulunduğu yerin otopark alanından ibadet yeri alanına dönüştürülmesi için 1/1000 ölçekli uygulama imar planına işlenmesi için uygulama imar plan değişikliği yapılması ile ilgili yazılı önerge hakkındaki imar komisyon raporu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.