CHP İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu

“4 koldan çalışıyoruz”

Cumhuriyet halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, seçim atmosferinde kadın ve gençlik kolları ile birlikte sokak temsilcilerinin yoğun tempoyla çalıştığını söyledi.
Yapılacak olan genel seçimler öncesinde parti olarak çok kısa bir zamanda örgütlenerek çalışmalarımızı başlattıklarını kaydeden Çolakoğlu, “Tüm partililerimizle birlikte girmedik ev iş yeri bırakmayacağız. Köy ve beldelerde yapacağımız çalışmalarla partimizi genel seçimlerde iktidara taşıyacağımızı şimdiden herkesin bilmesini istiyorum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda 41 tane projeyi halkımıza anlatacağız. Özellikle görsel ve yazılı basın ise bunları yazmaktan kaçınıyor. Biz, halka inerek bunları anlatacağız. Özgür basınımızın yazamadıklarını tek tek dolaşarak biz insanlarımıza anlatacağız. Mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve partililerimiz hep birlikte çalışmalara başladık. Yapılacak seçimlerde en önemli konu ise sandıklardır. Sandık kurulu heyetimizi hazırladık. Onlara eğitim vermeyebile başlamış bulunuyoruz. İskenderun’da 700 civarında sandık var. Her sandıkta iki görevlimiz bulunacak. Yani toplamda 3500 kişi sandıklarımızın başında bulunacak” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.