Yeni adliye binaları hizmet kalitesini yükseltecek

Hatay Barosu Başkanı Akgöl:

“Yeni adliye binaları hizmet kalitesini yükseltecek”

Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl, Dörtyol, İskenderun ve Antakya’ya yaptırılan adliye binaları sayesinde çalışma ortamlarının daha da rahatlayacağını söyledi. İskenderun adliye binasında düzenlenen törende avukatlık ruhsatı alan ve stajyerliği sona eren Sercan Gökpınar’a belgesini Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl verdi ve Sercan Gökpınar’a başarılar diledi.
Çiçeği burnunda avukat Sercan Gökpınar’ı bu mutlu gününde ailesi ve meslektaşları da yalnız bırakmadı. 300 bin nüfuslu İskenderun’da modern bir adliye sarayının tamamlandığını belirten Hatay Baro Başkanı Sinan Akgöl, “9 Mart’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile yeni adliye binamız hizmete giriyor. Bu nedenle İskenderunlu adliye personelinden avukatlarına kadar herkes yeni binada modern bir ortamda daha çağdaş hizmet görecek. Bunun sevincinin yaşarken, Dörtyol ve Antakya merkezimizdeki adliye saraylarımızda önümüzdeki aylarda hizmete girecek.” ifadesini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.