İskenderun spor Oyak Renault maçına hazırlanıyor

Güven:

“Kırklareli’ne kaptırdığımız 3 puanı bu hafta telafi edeceğiz”

Kentimizin 3. ligdeki temsilcisi İskenderun spor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde mağlup olduğu Kırklareli spor maçını unuturken, tüm plan ve programını Oyak Renault deplasmanı için kuruyor. Çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren turuncu-mavili ekipte futbolcuların hırslı oldukları görülürken, teknik direktör Can Güven, ellerindeki imkanlarla bu takımı en üst seviyeler çıkarmaya çalıştıklarını ifade etti.
İskenderun Sakarya spor tesislerinde yaptığı antrenmanla Oyak Renault deplasmanına hazırlanan İskenderun spor 3 puana kilitlendi. Teknik ve kondisyon ağırlıklı olarak çalışmalarını sürdüren İskenderun spor’da futbolcular galibiyete şartlanırken, teknik direktör Can Güven, geçtiğimiz hafta şanssız bir şekilde Kırklareli spor maçından mağlup ayrıldıklarını belirtti. Maçın başında yenilen golün takımdaki tüm moral ve motivasyonunu bozduğunu dile getiren Güven, “Artık bu maçı unuttuk. Önümüzdeki Oyak Renault maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Rakiplerimizin puan kaybına uğradığı bir hafta da 3 puanı kaçırmamız bizi üzdü. Kırklareli karşılaşmasından alamadığımız 3 puanı bu deplasmandan alacağız. Biz elimizdeki kıt imkânlarla İskenderun spor’u en üst seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.