spacer
26 Şubat 2011 tarihinde Kültür Sanat kategorisine yazilmistir.
İskenderun Belediyesi Musiki Derneği

Musiki Derneği’nden halk müziği ziyafeti

Musiki Derneği tarafından düzenlenen “Türküler bizi anlatır” adlı konserine yoğun ilgi ve katılım oldu. Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuar Salonu’nda gerçekleştirilen halk müziği konserine eşi ile birlikte katılırken, çok sayıda iş adamı ve müziksever konseri ilgiyle takip etti.
Günler öncesinden hazırlıkları yapılan konserde davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu. Açılış konuşmasını yapan İskenderun Musiki Cemiyeti Başkanı Ahmet Öz, “Bu geceye gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanın bu gecenin hazırlanması için çok emek harcadık, uzun süre çalıştık. Herkes ayrı bir heyecan içerisinde” açıklamasını yaparken, gecenin hazırlanmasında emeği olan ve salon süslemelerini üstlenen Namık Arı’ya ise teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra şef Makbule Arı yönetimindeki ekip kendilerini izlemeye gelen davetlilere unutulmaz bir gece yaşatarak, ’nin unutulmaz eserleri seslendirildi.


“İskenderun Belediyesi Musiki Derneği icin 1 Yorum

  1. avatarYalçın TOPRAK diyor ki:

    Her geçen konserle beraber artan kaliteyle güzel işler çıkarmanın ve izlemenin keyfine varıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.