AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz:

Yatırım için iş adamlarımızın çantasını bile taşırım

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur FerizAK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz, geçtiğimiz hafta sonu Güney TV’de yayınlanan Basın Odası’nın konuğu oldu. Mustafa Topal’ın hazırlayıp sunduğu programda aday adayı Feriz, bölgemize kazandıracağı projelerden bahsetti. Feriz ayrıca, iş adamlarına gerekli her türlü desteğin verilmesi gerektiğini kaydederek yatırım ve istihdam için “Gerekirse iş adamlarının çantasını taşırım” şeklinde konuştu.
Yaklaşık bir saat süren programda AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz sorulan tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi. İskenderun’da yıllardır birlik ve beraberliğin sağlanmadığından yakınan AK Parti milletvekili aday adayı Uğur Feriz, “Bölgemizin gelişmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. İskenderun ne kaybediyorsa birlik ve beraberliği sağlayamadığından kaybediyor. İnşallah partimiz ve halkımız bana milletvekilliği yetkisi verirse her türlü birlikteliği ben sağlayacağım. Söz veriyorum” dedi.
Feriz ayrıca, seçildiği taktirde 10 bölge milletvekilini sürekli İskenderun’da toplayacağını da sözlerine ekledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.